Home
 
De naam "Themis"
 
Missie
 
Mijn Profiel
 
Mijn CV
 
Diensten
 
Mijn klanten
 
Presentaties
 
Boekrecensies
 
Consultancy Netwerk
 
Relaties
 
War Child
 
Neem contact met mij op
 
 
 
Consultancy Netwerk
 

Hans Jonker

Hans heeft ruim 25 jaar ervaring in (software) productontwikkeling, waarvan de laatste 11 jaar in process verbeteringen (CMMI-assessor, SCRUM-Master, Prince2-Foundation) in grote en kleine bedrijven. Hij heeft ruime ervaring als QA Officer (ook FDA) en is sinds 2010 officieel ISO 9001/13485 lead auditor.
Hij staat bekend om zijn positieve houding en enorme drive om een verandertraject in te gaan en tot een goed einde te brengen.


John van SpaandonkJohn heeft meer dan tien jaar internationale ervaring met het (bege)leiden van projecten. Hij combineert gedegen kennis van zaken met een doelgerichte en mensgedreven aanpak.
Hij is inzetbaar als projectleider, trainer (algemeen projectmanagement, Prince2, Scrum) projectadviseur of coach.
www.vanspaandonk-koks.nlWillem van den Biggelaar
Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in multi-disciplinaire produkt ontwikkel omgevingen.
Hij is een gecertificeerde ISO 9001 / 13485 en CMDCAS lead auditor.
Hij is inzetbaar als kwaliteitsman, Q&R / FDA consultant, assessor of proces verbeteraar.
www.processvision.nl


Matt Verhaegh
Matt heeft 25 jaar ervaring en heeft diverse rollen gehad in (software-)ontwikkelprojecten bij grote multinationals en industriële middenbedrijven.
Hij is inzetbaar als program/project manager, process (improvement) consultant, quality assurance officer en trainer/coach.
www.comm-it.nl


Marcel van der Laan
Marcel zorgt er als Requirements Engineering consultant voor dat uw productontwikkelproces een solide basis vormt om uw product op te bouwen. Door de aanpak die hij hanteert, zorgen aanpassingen in organisatie, processen en ondersteunende technologie voor een blijvende verbetering. Onder zijn klanten bevinden zich zowel lokale bedrijven als multinationals. Hij heeft ervaring in verschillende markten en disciplines.

Han Kleyn Winkel
Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven.
Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems.
Meer informatie is te vinden op
www.klwinkel.nl


Emile Houben
Emile is Project Management Officer (PMO-er) en/of Project Manager (PM) sinds 1999 bij oa Philips en ASML.
Emile heeft een Project Management applicatie in excel gemaakt op basis van de Prince-2 methode. Dit maakt het voor PM makkelijker om projecten te analyseren en te leiden in een gecontroleerde manier. Emile traint en coacht PM en ondersteunt afdelingen met het opzetten van project office / bedrijfsbureau.
Een PMO kan een organisatie helpen grip te krijgen op hun projectportfolio waardoor zij hun doelstellingen beter, sneller en tegen lagere kosten bereiken. Mijn streven is om mijn klanten het plezier van een goed ingericht Project Office te laten ervaren. E-mail
h.houben7(@)upcmail.nl Mobile  +31 (0)6 5066 2647


  Home     De naam "Themis"     Missie     Mijn Profiel     Mijn CV     Diensten     Mijn klanten     Presentaties     Boekrecensies     Consultancy Netwerk     Relaties     War Child     Neem contact met mij op